6 Daagse reis Porto

6 Daagse reis Porto

Vertrek 14 september 2017

Sportief? Graag hardlopen en dit combineren met een bezoek aan deze mooie stad? Ga dan mee met de 6 daagse reis naar Porto! Combineer een bezoek aan de prachtige stad en neem deel aan een fantastische halve Marathon! Ook supporters zijn van harte welkom!

De halve Marathon van Porto vind plaats op zondag 17 september 2017. Het parcours gaat door de historische binnenstad en langs het strand van Porto. Er kan worden deelgenomen aan de halve Marathon van 21 km of de mini Marathon van 6 km.

Porto is de tweede stad van Portugal en wereldwijd bekend om de Port wijnhuizen, die liggen in de wijk Gaia aan de zuidelijke oever van de Douro. De schitterende en historische binnenstad van Porto met de wijk Ribeira staat in zijn geheel op de Wereld Erfgoedlijst van Unesco. Hier zijn tal van smalle steegjes en straatjes te vinden. Overal zijn trappen om het hoogteverschil in de stad op te vangen. In Porto zijn tal van uitstekende restaurants. Bij de Douro zijn enkele mooie stranden, die per openbaar vervoer te bereiken zijn, maar ook leuk per fiets! De stranden zijn door het gehele jaar een perfecte plaats voor hardlopers, wandelaars en fietsers!

In de 6 daagse reis naar Porto is het volgende inbegrepen;

– Vliegreis per lijndienst van Air Portugal
– Transfer van luchthaven naar hotel v.v.
– 5 Nachten verblijf in **** hotel Teatro in 2 persoonskamer Gallery
– Logies en ontbijt

Vluchttijden Air Portugal
14/09 TP659 v. 15.30 a. 17.10 uur Amsterdam – Porto 19/09 TP658 v. 11.00 a. 14.45 uur Porto – Amsterdam (vluchttijden zijn onder voorbehoud)

Verblijf **** hotel Teatro
Het designhotel Teatro ligt in het centrum van Porto. De Gallery kamers beschikken over een badkamer met bad/douche, toilet, föhn, telefoon, koffie- en/of theefaciliteiten, tv, kluisje, minibar en airconditioning. De kamers zijn 21 m2 en liggen aan de straatzijde of bieden uitzicht over het overdekte terras. Het trein- en metrostation ligt op loopafstand. De historische wijk Ribeira op ca 800 meter.

Halve Marathon van Porto
De kosten voor deelname aan de halve Marathon van Porto zijn afhankelijk van het tijdstip van aanmelden. Halve Marathon 21 km v.a. €12 en de 6 km v.a. € 5
Aanmelden kan via: http://www.meiamaratonadoporto.com

Optioneel te reserveren:
Privé fietstour v.a. € 30 p.p.
Tuk Tuk tour incl. Douro cruise v.a. € 35 p.p.
Sidecar Porto tour v.a. €45 p.p.
De basis reissom voor de 6 daagse reis naar Porto

De basis reissom voor het 6 daagse arrangement is € 540

Bovenstaande prijs is exclusief vervoer naar en van Schiphol, een reis- en annuleringverzekering, deelnamekosten aan de halve Marathon, overige kosten, kosten van optionele excursies en uitgaven van persoonlijke aard.

In het arrangement is een lijndienstvlucht opgenomen. De prijs van het lijndienstticket is onder voorbehoud in verband met wijzigingen in beschikbaarheid.

Aanmelden voor de 6 daagse reis naar Porto via:
Marijke Smit-Kuyt Persoonlijk Reisadviseur
Reisbureau Marijke Smit-Kuyt
Hoofdweg 163
9678 PK WESTERLEE
T: 0597-431425
M: 06-52358465
E: marijkesmitkuyt@thetravelclub.nl
W: www.thetravelclub.nl/marijkesmitkuyt
ANVR 3751 en SGR 3642